(placeholder)

Dit wordt de locatie waar ik als eerste geplaatst ga worden,

GreenHuus Kabbelaarsbank

Je kan mij binnenkort ook kopen of zelfs huren. Voor op je eigen grond of als tijdelijk woonoplossing. Hier komt binnenkort meer info over.

BINNENKORT MEER

Koop of huur mij

LEES MEER

Ik ben binnenkort te bewonderen op een aantal plekken in Nederland.  De eerste plek waar ik kom te staan bijvoorbeeld is de Kabbelaarsbank.

Mijn projecten

LEES MEER

Ik vertel je graag meer over mijzelf. Dat ik gebouwd ben van biobased materialen en circulair volgens de C2C principes in elkaar zit.

Over mij

Ons eerste project bestaat uit 30 GreenHuusjes en een compact centrumgebouw, gesitueerd in een bijna 9 hectare groot natuurgebied aan het Grevelingenmeer; de Kabbelaarsbank.

De eco-lodges staan op 50 tot 80 meter afstand van elkaar, waardoor er een enorm gevoel van vrijheid ontstaat. GreenHuus Kabbelaarsbank wordt een plek om te onthaasten, waar je kunt dagdromen, weg bent van de dagelijkse patronen en drukte. Dompel je langzaam onder

in rust, stilte, persoonlijke rituelen, aardse warmte en geniet van het hier en nu.

Binnen wordt buiten, buiten wordt binnen. De plek om jouw wellness te verhogen. De lodges spelen in op natuurlijke omstandigheden van de plek, de zon en elkaar.


GreenHuus zal op deze weidse locatie op de Kabbelaarsbank nieuwe natuur gaan maken.

Het terrein zal verrijkt worden met nog meer water, bosschages en niveauverschillen. GreenHuus zal opgaan in haar natuurlijke omgeving en wordt één met de plek waar zij is geplaatst

“GreenHuus Kabbelaarsbank is

mijn eerste locatie in Nederland”

De locatie van GreenHuus Kabbelaarsbank betreft een voormalige zandplaat, halverwege de 6 kilometer lange Brouwersdam. Op de Kabbelaarsbank is door de jaren heen een gevarieerd natuurgebied ontstaan. Aan de Oost- kant van de Brouwersdam ligt het Grevelingenmeer met tal van watersportvoorzieningen.

Op de Kabbelaarsbank bevinden zich onder meer een jachthaven, een zeil- en surfcentrum en het bekende bungalowpark Port Zélande. Het Grevelingenmeer heeft de beschermende status van Natura 2000 gebied.

Deze status heeft ze vanwege het voorkomen van een bijzondere habitat. Het Grevelingenmeer is inmiddels het grootste zoutwatermeer zonder getijde van Europa.


Doel van de nieuwe ontwikkeling is het verrijken van de biodiversiteit van de locatie om daar vervolgens op bescheiden schaal eco-lodges

te plaatsen. Er zal nieuwe natuur toegevoegd worden, waardoor deze door de jaren heen getransformeerd zal worden naar een zout kreken landschap. Deze hele ontwikkeling is gericht op duurzaamheid.

Top

GreenHuus

Blijf op de hoogte van mij

Neem contact met mij op

t:     (+31) 6 810 49 782

e:     info@greenhuus.nl

GreenHuus 9-2018 | kees_ontwerpt

Nieuws

"soms zal je toch door het water moeten om bij mij te zijn"